Bokafogás Mari!

 2011.01.10. 22:55

 Na van már nekünk szép, vadiúj családi adózásunk! Már megint kiderült, hogy két gyerek az bakfitty. Mintha nem is lenne.

Mindegy, hogy az a kettő a mai – már megszűnőben lévő – középréteg számára tisztességgel, odafigyeléssel bevállalható, ha nincs harmadik, nem érdemel többet a buta magyar! Bébibogyó hiába csalogatja a kurjongatóst, ha nem ütköznek ölégszer, mit sem ér a nagy hang.

Kilóra mérik az utódlást, szaporodjunk csak, majd lesz valahogy. Nem érdekes, hogy az a kettő esetleg rém tehetséges az iskolában, az sem, hogy a ma a fiatal párok nagy részének egyetlen elérhető lakhatására szép számmal sorakozó panellakások nem kimondottan három gyerek nevelésére alkalmasak. Az sem számít, hogy a foglalkoztatásból három gyerek után is kiszállni anyagilag lerombolja a családot. Tartalékokat nem tud képezni és lassan fenntartani is éppen csak képes egy működő háztartást, aki munkára fecséreli el az idejét.

Így legalább irányt mutattak, mivel kell a szabadidőt hasznosan eltölteni!

Bokafogás Mari, jön az ember!

Címkék: vélemény magyar magyarország így látom én

A bejegyzés trackback címe:

https://hetethavat.blog.hu/api/trackback/id/tr32575487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

etuska · http://napietus.blog.hu/ 2011.01.12. 12:22:51

én pont ma írtam erről a dologról, dióhéjban leírom itt is az egyik gondomat vele: szerintem a népességfogyást ez önmagában nem állítja meg, ugyanis a magyar adórendszerrel nemcsak az a baj, hogy nem jó, hanem hogy kicsit sem tervezhető. jön egy új kormány, vagy csak egy új miniszter, és kész, volt, nincs...és ugye nem 1-2 évre vállal épeszű ember gyereket...
süti beállítások módosítása